Відкрити меню
098-553-00-11

Пакування "Bag-in-Box"

Bag-in-box (Бег – ін – бокс, що перекладається як « мішок – в – коробці» ) – сучасний вид упаковки та зберігання продуктів у харчовій промисловості. Найчастіше використовується для напоїв (соки, вина, вода тощо)
Bag-in-box являє собою спеціальний багатошаровий пакет з корком-краником, поміщений у картонну коробку.

детальніше...

Пастеризація

Пастеризація – процес протічного підігріву продукту (у нашому випадку – соку) до температури 78-85 оС і подальший розлив у кінцеву тару (bag-in-box). При такому короткостроковому нагріванні досягається знищення більшої частини мікроорганізмів в продукті з мінімальною втратою всіх корисних речовин соку.

детальніше...